Тодор Гаджалов влиза в Революция Z


Тодор Гаджалов влиза в Революция Z

4486

Финалистът от първото издание на "Гласът на България" - Тодор Гаджалов, е новата звезда в поредицата "Революция Z".

Ани и Тино ще влязат в телевизионно студио за интервю в епизода, който ще бъде излъчен по bTV Cinema от 20.00 ч.този петък, 25 юли. Там те ще приемат с предизвикателството да говорят за връзката и чувствата си. Групата ще се сблъска с още една звезда на музикалната сцена  - комерсиалният поп изпълнител Влади, в чиято роля е Гаджалов. Героят му обаче ще предизвика смут сред "Революция Z" и особено в сърцето на Тино. С една смела и несвойствена постъпка Фипо ще спечели окончателно любовта на Криси. А участие на бандата в друг град ще даде възможност на двойките да останат насаме и да се отдадат на интимни ласки. В неловка ситуация ще се окажат само бившите гаджета – Тино и Ани.

След неуместната проява на ревност пред Кадиев, Мира измисля план, за да реабилитира Боби. Но, увлечен в раздаването на автографи, той ще сътвори поредния гаф. Какво ли обаче може да постигне при комбинация с напрежението и опита да направи добро впечатление? И до там ли ще се ограничи или ще стигне до хеттрик с излагането пред бащата на приятелката си? В много екшън стил Цеков ще се постарае да се отърве от фалшифицираните документи за училищната лафка. Но въпреки всичките му усилия да прикрие фала на Пешева, истината ще излезе наяве, и то в масов израз.
                                                                
В следващия епизод, който ще бъде излъчен в понеделник, Тино ще бъде обзет от ужасна ревност спрямо новия приятел на Ани (в ролята Тодор Гаджалов). И не без причина. Ситуацията ще се усложни още повече, когато двамата бивши влюбени се изправят пред буквата на продуцентския договор и осъзнаят, че не могат да избегнат клаузите му. В същото време Мира и Боби се радват на чувствата си необезпокоявани въпреки забраната на Кадиев. Как успяват да си спечелят тази свобода и дали ще запазят статуквото дълго?

Цеков и Пешева, от друга страна, са изправени пред нов проблем – след масовото натравяне с боза, образцовото 197-мо училище отново ще бъде проверявано. Цеков пак ще прояви въображение, а с малко стратегия и невинен подкуп, както и с верен другар, ще опита да прикрие и този застрашителен имиджа гаф. Дали Бони и Клайд ще успеят да нарушат закона отново или някой ще ги узурпира?

Маринова измисля нов начин да разобличи Дънкан. Този път вкарва тежката артилерия. Но и англичанинът няма да остане със скръстени ръце. Кой ще излезе победител в поредния рунд от титаничния сблъсък, ще стане ясно в понеделник от 20.00 ч. по bTV Cinema.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички