Новият басист на Революция Z Христо Михалков влиза в 197-мо


Новият басист на Революция Z Христо Михалков влиза в 197-мо

7540

Почти година по-късно като че ли всичко в "Революция Z" си идва на мястото.

Групата отново е на сцената и получава все по-добри отзиви, Цеков удържа фронта, въпреки непрестанните брачни атаки на Пешева, а Маринова вече има бебе.

На 8 август от 20.00 часа в "Революция Z" по bTV Cinema с гръм и трясък в 197-мо ще пристигне нов ученик, който ще взриви йерархията сред групичките. Стефото (в ролята Христо Михалков) ще спечели сърцата на дамите с екзотичните си пътувания и респекта на момчетата с уменията си по айкидо. Но той е приготвил и други изненади.

Младите музиканти отново ще трябва да вземат важно решение, за да спечелят конкурс за подгряваща група на голяма световна звезда. Но Ани все още не пее, а Тино няма никакво намерение да се откаже да я подтиква. Той ще опита всичко, но мотивацията ще дойде на най-неочакваното място и от най-неподозирания човек.    

Савов също не спира да се надява, че ще заслужи прошката на Мария. Въпреки че тя вече е в обятията на друг и независимо от съветите на Тино, физикът продължава да я чака с цветя пред блока. Но една истина, изречена почти насила, ще пренареди приоритетите му завинаги.

В същото време Пешева прилага различни стратегии, за да убеди Цеков в ползата от общо семейно жилище. Но той саботира всеки неин опит.

Дали все пак математичката ще намери достатъчно силен аргумент, който да пречупи желязната воля на директора, ще стане ясно от епизода довечера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички