Рут Колева и Стефан Вълдобрев канят на Бряг с цвят най-зелен


Рут Колева и Стефан Вълдобрев канят на Бряг с цвят най-зелен

4178

Рут Колева и Стефан Вълдобрев канят феновете на качествената българска музика ва открито в столичния клуб "Маймунарника".

Концертът, чийто надслов е едноименният им хит "Бряг с цвят най-зелен", ще се състои от 20.30 ч. на 3 септември, сряда.

Песента, която ги събра за първи път на сцена, се превърна в емблематичен летен саундрак и е идеален завършек на горещите дни. (http://www.youtube.com/watch?v=zWo6Ppxe5UE)

Двамата имат многобройни съвместни изяви, но за първи път меломаните ще могат да чуят дуетните и соловите им песни на едно място. Рут Колева и музикантите от нейния Live Band обещават едночасов сет с емоционален соул и ню джаз както от актуалния диск "R U T H", спечелил награда за най-добър албум за 2014 на наградите на БГ Радио, така и от предишните проекти на певицата.

"Обичайните заподозрени", с които ще се представи Вълдборев, са Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко, ще поднесат на присъстващите музика за полет на духа и ума. Смес от инди-поп и рок с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове.

Групата стои зад проектите "Към", "Пропаганда, Хромозоми, Силикон", "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" и "Революция", достигнали общ тираж от над 250 000 копия.

Освен дуета "Бряг с цвят най-зелен", Рут и Стефан са подготвили няколко специални изненади за слушателите, една от които е песента "Аз ли съм или не съм", звучаща уникално различно и красиво в изпълнение на Рут.

Двамата изпълнители обещават незабравима лятна вечер, изпълнена с палитра от красиви емоции и настроение.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg на предварителна цена от 8 лв. (10 лв. на самата дата и място) от касите на "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", "Строежа" и "Маймунарника", както и онлайн през сайта на компанията.

http://facebook.com/ruthkolevamusic

https://www.facebook.com/stefanvaldobrev

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички