Финалният концерт на Coca-Cola Tour 2014 – по CITY Radio & TV


Финалният концерт на Coca-Cola Tour 2014 – по CITY Radio & TV

4655

В средата на септември 35 000 жители и гости на София станаха преки свидетели и участници в музикалния спектакъл на лятото – Coca-Cola Happy Energy Tour 2014!

CITY TV дава възможност на  зрителите да станат част от емоциите на големия концерт. В събота (11 октомври) в 18.00 ч. и в неделя (12 октомври) в 12.00 ч. телевизията единствена ще покаже изпълненията на световната сензация Джеймс Артър и любимите български изпълнители от сцената на пл. "Александър Батенберг". Грандиозният финал на най-мащабното музикално турне у нас - Coca-Cola Happy Energy Tour, ще прозвучи паралелно и по радио CITY.

Интервю с голямата звезда на вечерта Джеймс Артър, както и с останалите изпълнители, Hot Spot поздрави на публиката, бекстейдж кадри, видеоклипове на артистите от турнето и още любопитни моменти от обиколката очаквайте в часовете преди музикалната телевизия да излъчи пълен запис на концерта, стартирайки от 12.00 на обяд.

Точно в 18.00 ч. чуйте още веднъж и специално за българската публика Джеймс Артър (на снимката) с "You're Nobody 'til Somebody Loves You", "Recovery", "Roses" и "Impossible". Както MySound.bg вече писа, най-доброто от родната музикална сцена бе представено от Funky Miracle, Ангел и Моисей, Наско Колев, Venzy, Михаела Филева, Кристо, Жана Бергендорф, Део, Лео, Рафи, Играта, Криско и Мария Илиева.

Повторението на финалния концерт от Coca-Cola Happy Energy Tour 2014 ще бъде в неделя от 12.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички