Мексиканската денс звезда Mark Espinoza в :PM Club на 7 и 21 май


Мексиканската денс звезда Mark Espinoza в :PM Club на 7 и 21 май

4480

Двукратният шампион на Мексико по хип-хоп танци Mark Espinoza и едно от най-емблематичните лица на родната рап и денс сцена Виктория ДимитроваGoldy, ще зарадват родните фенове на танцовото изкуство с две участия в столичния :PM Club на 7 и 21 май.

Популярните танцьори ще се съберат за ексклузивно денс шоу на сцената на хитовото черно парти King Vanity Black, което на 7 май отново ще се превърне в най-горещата точка в София, заедно с взривяващите бийтове на DJ Big Bo и DJ Go-Go.

Танцьор и партньор в Black Soul Company от 8 години, Mark Espinoza e двукратен национален хип-хоп шампион на Мексико (2007/2008), четири пъти е представял страната си в най-голямото хип-хоп събитие Hip-Hop International Las Vegas Nevada. Бил е участник и е гостувал като преподавател на Fanta Dance Festival в България две поредни години. През 2013 Виктория ДимитроваGoldy пък спечели титлата "Най-добър клубен танцьор на България" и създаде  хореграфиите за  клипове и участия на родни ар-ен-би и хип-хоп артисти като 100 Кила, Lexus, Део, Веси Бонева, румънските звезди Akcent, както и The Voice Of Summer Tour 2014.

Горещата мексиканска денс звезда Mark Espinoza също е сред най-търсените хореографи и танцьори в родината си, има съвместни проекти с Inna, Paulina Rubio, Belinda, Maria Jose, Paty Mantero, Mariana Ochoa, Pilar Montenegro, Ana Barbara, Yurida Gira и др. Espinoza е учител към Mexican Dance Team и е преподавал в над 26 щата в Мексико, САЩ и Колумбия, а в България провежда хип-хоп класове в школата на VS Dance от няколко седмици.

Под ръководството на нейната основателка Goldy, VS Dance получи приз за най-добра хип-хоп денс формация през 2014.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички