Ерос Рамацоти разряза торта с най-малката си дъщеря


Ерос Рамацоти разряза торта с най-малката си дъщеря

3992

Ерос Рамацоти (Eros Ramazzotti), който ще посети София със световното си турне Perfetto World Tour в зала "Арена Армеец" на 26 септември, отпразнува рождения ден на най-малката си дъщеря завчера.

Семейното тържество по повод четвъртата годишнина на Рафаела-Мария – дете на Рамацоти от настоящата му съпруга и топмодел Марика Перегринели, веднага беше отразено от италианските медии. Празникът премина в тесен кръг, но не и без специални изненади за малката принцеса в семействота. Щастливият татко бе подготвил прекрасно тържество с много детски забавления и  огромна торта с любимите герои на малката.

Сред строго подбраните гости бе и по-голямата дъщеря на Рамацоти Аурора от брака му с Мишел Хунцикер, която стана феномен в социалните мрежи с рекорден брой последователи във Facebook и Instagram през последната година. 19-годишната красавица, която е силно привързана към малката си сестричка и братчето си Габрио Тулио, публикува снимка в Instagram със следното изречение: "Вие променихте живота ми…! Обичам Ви!". Младата Аурора се стреми да прекара колкото може повече време с по-малките си братя и сестри и обичания си татко, тъй като тази есен ще замине за Лондон, където ще продължи образованието си.

Perfetto World Tour ще "акостира" на 26 септември в "Арена Армеец", където ще се проведе под патронажа на посолството на Република Италия. Така българската публика ще бъде една от първите в света, която ще има възможността да се наслади на грандиозното шоу, събрало на едно място най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата. Последните пропуски за концерта на Ерос Рамацоти в София могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК. Събитието се провежда под патронажа на посолството на Република Италия в Република България и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

Следете официалната страница за концерта във Facebook за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България: www.facebook.com/ErosLiveInSofia.

Междувременно Ерос Рамацоти стана акцент в десетия брой на списание Esquire (корицата на снимката).  

Музикалната икона говори специално за изданието преди концерта си в София. Както MySound.bg нееднократно писа, събитието ще се проведе в "Арена Армеец" на 26 септември само няколко месеца след премиерата на новия му албум "Perfetto".  

"Предишния път, когато бях тук, публиката беше фантастична. Хората не криеха емоциите си и наистина бях щастлив да видя как пеят заедно с мен. Ще дадем всичко от себе си, за да се получи по същия начин", обещава суперзвездата преди да продължи за новия си албум, футбола и музиката. Другите две важни теми в броя: 25 съвета, благодарение на които ще оцелееш през лятото, и Адреналинки в оставка: Вики, Ками и Пепи.

И още: Дуейн "Скалата" Джонсън, Хари Кейн, сър Йън Маккелън и Мис Пиги.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички