Традиционният декемврийски концерт на D2 ще е в клуб Terminal 1


Традиционният декемврийски концерт на D2 ще е в клуб Terminal 1

3710

Популярната рок банда D2 ще изнесе традиционния си декемврийски концерт в сърцето на София тази година.

Той ще се състои в клуб Terminal 1 на 3 декември (четвъртък). Вратите  отварят в 21.00 часа.

Шоуто ще бъде открито от Panic Station - най-силната млада група в Пловдив, с натрупан концертен опит. Както MySound.bg вече писа, 2015-а им донесе и първо място в конкурса на D2 "Голямото междучасие".

D2 старателно подреждат сетлиста си за концерта, като енергията на шоуто ще поддържат хитовете от последните им два албума - "6" и "Феникс". Спазвайки традицията на декемврийските си концерти, те ще представят на живо ексклузивно и най-новите си все още неиздавани песни. Специални музикални гости на сцената ще са Ивайло (Noisy) Цветков, Bobo, LaTiDa и бийтбоксърът Red One.

Това ще бъде ударно рок шоу, обобщаващо една много интензивна и успешна за D2 година, през която групата създаде поредния си хит – песента "Заедно" feat. Bobo и Лора Караджова, последвана от паметното лятно турне по черноморието "В ритъма на лятото 2015". А в последните месеци групата осъществи суперуспешен конкурс и национално турне "Голямо междучасие" 2015 и есенната видеопремиера на радиосингъла "Краят на лятото", който достигна до сърцата на меломаните.

Какъв е настоящият звук на D2, които не спират да се развиват и променят, в тон с личните си идеи и света на музиката, публиката ще чуе на 3 декември.

Билети за концерта - в мрежата на Eventim на цена от 12 лева, както и на касите в "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Colours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК и Terminal 1.  На място цената на пропуска ще е 15 лв.

Terminal 1 е на ул. "Ангел Кънчев" 1

Трейлър за концерта: https://www.youtube.com/watch?v=PPuipSsSlDQ

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички