TYR И Swallow The Sun свирят за първи път у нас


TYR И Swallow The Sun свирят за първи път у нас

4137

BGTSC представя съвместен концерт на TYR и Swallow The Sun, който ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 часа на 31 януари.

Това ще е първото гостуване у нас и за двете групи, които ще се представят с пълни концертни сетове, включващи най-доброто от цялото им творчество.

TYR са гордостта на Фариорските острови през последните няколко години. Стилът им е смес от folk/pagan/Viking/battle/power heavy метъл. Групата успя да се наложи и е едно от най-актуалните и интересни имена на световната метъл сцена.

Swallow The Sun е добре позната епик дет/дуум метъл формация от най-мрачните кътчета на Финландия. Една от причините да ни гостува е поредният ѝ страхотен албум "Songs From The North I, II & III", издаден само преди седмици чрез Century Media.

Билети - онлайн и в мрежата на Evemtim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, "Пикадили",  Technopolis, "Техномаркет", Usit Colours, Outlet Alex, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", Office 1 Superstore, касите на "Изи Пей", Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.

Пропуските са по 40 лева, при налични места в деня на събитието и на  входа цената ще е 50 лева.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.

Официално видео на Swallow The Sun:

https://www.youtube.com/watch?v=iPLHGlE8oek

Официално видео на TYR:

https://www.youtube.com/watch?v=fu2bgwcv43o

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички