Рут с премиера на новия си сингъл Run в Sofia Live Club


Рут с премиера на новия си сингъл Run в Sofia Live Club

4401

Рут Колева ще представи "Run", първи сингъл от следващия си албум, с концерт в Sofia Live Club на 11 март.

Събитието с метафорично име One Night Only визира временния престой на певицата в България, малко преди да замине обратно за САЩ, където да довърши работата по новата си продукция.

Парчето е създадено с помощта на Рейчъл Роу и американския продуцент Crooked Waters. След няколко месеца сериозна работа в студиата на Red Bull в Лос Анджелис, феновете на вокалистката могат да се насладят и на първия реализиран видеоклип към парче от следващия ѝ диск.

С появата на "Run" Колева предизвика високи очаквания към албума. Песента се характеризира със съвсем ново звучене, повлияно от съвременната инди-рок музика, която владее вкусовете на меломаните по целия свят. Сингълът е същевременно динамичен, чувствен и много емоционален заради личното послание на текста и изключително професионалната видеоадаптация.

Междувременно, трейлърът събра повече от 35 000 гледания само за ден във Фейсбук. Видеото е дело на Clamer Studio, а режосьор - Жоро Манов. В клипа има момент на силна провокация, която обещава приятно шокира аудиторията.

Ruth Koleva: "Run" [official hd video]

https://www.youtube.com/watch?v=xiYuaAbGIpk&feature=share

Наскоро Рут пусна и песента "Все пак", която е саундтрак към новия български филм "Събирач на трупове". Баладата е тематично създадена за лентата и е по музика на Колева и Георги Стрезов по текст на Гергана Турийска.

Повече информация за концерта - на:

https://www.facebook.com/events/448146815375791

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички