Спечели автобиографията на Род Стюърт!


Спечели автобиографията на Род Стюърт!

4527

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог се появи поредното изкушаващо заглавие - този път посветено на легендария Род Стюърт.

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с луксозната творба. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:   

Чие дело е преводът на "Род. Автобиография"?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Rod Stewart

Очакваме до 11.00 часа на 11 септември, неделя.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

В автобиографичната си книга, която напомня по-скоро шантав роман, отколкото описание на действителни събития, Род Стюърт не спестява никакви подробности от своя жизнен и творчески път още от ранните си детски години до ден-днешен. Той обяснява защо пиенето и сексът са част от работните задължения на рок звездата и разкрива за пристрастяването си към купуването на скъпи произведения на изкуството, както и защо има проблем с пънка. Изтъкнатият рок певец разказва без капка свян дори за най-личните моменти от живота си – както за смъртта на своя баща и борбата си с рака, така и за многобройните изневери и забежки с русокоси красавици.

От творбата (344 страници) става ясно още колко трудно се прави секс в спален чувал, как да бъдеш добър баща, когато имаш ламборгини, защо първата кола е по-важна от секса, дали можеш да си истински битник и да не миришеш, какво е общото между Род Стюърт и кралица Елизабет II, както и още куп закачки, нелепи случки и откровения на легендарния музикант.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички