Бог Рок в Сити Марк арт център на 20 септември


Бог Рок в Сити Марк арт център на 20 септември

4790

Спектакълът "Бог Рок" ще бъде представен в столичния "Сити Марк" арт център от 19.30 ч. на 20 септември, вторник.

Вдъхновен от инициативата на "Бушмилс Брадърс", Даниел Рашев създава свежарски текст с много хумор. В проекта са въвлечени пианистът Красимир Спиридонов, Венцислав Велев – китара и човекът, който може да разсмее всеки – Филип Аврамов, плюс талантливия Калин Вельов. Режисьор е Петър Калчев.

Както видяхме от шоуто "Като две капки вода", Филип може да пее и да танцува невероятно. Тук обаче освен на китара, ще свири и на хармоника и, ако и това не ви е достатъчно, се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на… "Дяволската музика". Всъщност именно тя – музиката е и главното действащо лице. Онази, "забранената" от 60-те,70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като "забранения плод" става все по-търсена и слушана.

Такова е и настроението на "Бог Рок" - бунтарско и изпълващо с кеф. Ще звучат Muddy Waters, Nirvana, Joe Сocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус идоли.

Билети - на място от касата в "Сити Марк" арт център (старото кино "Левски" на булeвард "Янко Сакъзов" № 30 в столицата) и онлайн на www.ticketsbg.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички