ДесиСлава ще пее на MAD Video Music Awards 2008


ДесиСлава ще пее на MAD Video Music Awards 2008

6237

ДесиСлава ще бъде първата българска звезда, която ще пее на сцената на едно от най-големите музикални събития на Балканите – годишните музикални видео награди на MAD Гърция - MAD Video Music Awards’08.

Телевизия "MAD" покани ДесиСлава, в резултат на огромната й популярност в южната ни съседка, след участието й на първия български “MAD Secret Concert”.

Tази година, "VMA’08" ще се проведат на 17 юни в Атина. Ден преди датата на церемонията, ДесиСлава ще отпътува за Гърция, придружена от програмния директор на телевизия за България Радослав Кавалджиев–Роро.

Певицата ще се присъедини към репетициите за бляскавото събитие на годината, което ще се състои на следващата вечер и ще продължи над три часа. На сцената на "VMA", ДесиСлава ще вземе участие наред с големите гръцки звезди Елена Папаризу, Сакис Рувас и др.

За своето представяне на церемонията певицата подготвя огромна изненада за гръцката публика и българските й фенове. Сексапилната изпълнителка ще взриви публиката с изпълнението на тоталния хит на Дъфи (Duffy) “Mercy”, в един уникален дует с гръцката поп звезда Костас Мартакис.

ДесиСлава и Костас са познати лица от музикалния формат „Secret Concert”. Младият изпълнител бе наскоро в България за участието му в тайния концерт на Графа, по време на който двамата направиха интерпретация на песента “Every Breath You Take”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички