Вяра от City TV става поп звезда


Вяра от City TV става поп звезда

5880

Една от най-лъчезарните телевизионни водещи - Вяра Атова, дебютира на родната музикална сцена с първи сингъл и видеоклип.

Песента се казва “The One” и е съчетание от поп и ар-ен-би.
 
На музикалната сцена ще срещаме Вяра под артистичния псевдоним AV (Ей Ви), който представлява абревиатура от името и фамилията й, но в обратен ред.

Автор на текста е самата AV, а музиката и аранжиментът са на композитора Светлин Къслев, работил с Галя, Миро, Румънеца и Енчев и други.

Във видеото, дело на младия и талантлив режисьор Доби Николов и оператора Ивайло Конов, AV сменя цели шест визии. За разлика от повечето видеоклипове, представящи сложна сюжетна линия, “The One”  е изцяло имиджов, залагащ на динамична хореография и пъстри цветове.

За перфектната визия на AV и балета й се погрижил екип от професионалисти, начело с топ гримьора Слав.

Младата изпълнителка не за първи път застава пред камерата. Тя е едно от лицата на музикалната медия „City” и зад гърба си има десетки предавания и интервюта с родни и  световноизвестни изпълнители.
 
В продължение на седем години изпълнителката е вземала уроци по пиано. Още като ученичка проявява таланта си и участва в няколко училищни концерта. За кратко успява да развие и танцовите си умения, но музиката е това, което я привлича най-силно.

През 2002 година AV започва да учи журналистика в Нов Български университет и по същото време има собствена рубрика – „Мис Таен агент”, във вестник "Меридиан мач", която наподобява скрита камера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички