Алисия закова Божинов на калъп


Алисия закова Божинов на калъп

7709

Алисия разигра предновогодишен екшън с неверния си мъж Валери Божинов.

Поп-фолк певицата хвана футболиста на тясно с две мацки и приятеля му Благой Георгиев в хотелския комплекс "Царско село" край София. Мястото е любимо на по-шавливите семейни футболни звезди и на родните бизнесмени, които водят сексуалните си завоевания в китните къщички, далеч от хорските погледи, припомня "Нощен Труд".

"Алисия дойде с приятелката на Благой - Христина, към 3 часа през нощта. видяха къде са паркирани колите на футболистите и затропаха по вратата на вилата. Явно Валери е видял кой ги търси и скочи през прозореца. Но Алисия го пресрещна и стана скандал", разказват пред вестника свидетели на екшъна.

След заплахите на певицата, че повече не иска да го види, футболистите успели да спасят отново отношенията с любимите жени. В новогодишната нощ те кротко вдигали наздравици с Христина и Алисия в заведение в Сандански.

Ден след празненството - петък, Алисия замръкна с приятелка в столичния "Планет клуб". На съседно сепаре по женски се забавляваше и лятната забивка на Божинов - палавата плеймейтка Златка Райкова.

"Няма какво да деля с Алисия. Щастлива съм с моя приятел Благой. Тя да му мисли с такъв мъж като нейния. Само не разбирам защо се унижава да го преследва. Да го остави да си чупи главата", коментира пред изданието Златка.   

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички