Анелия смени продуцента си


Анелия смени продуцента си

5913

Анелия се раздели с дългогодишния си музикален продуцент Тодор Димитров-Токича.

Певицата пусна нов сингъл - "Единствен ти", създаден по аранжимент на Светослав Лобошки и без благословията на Токича, който предизвика противоречиви реакции сред част от феновете й.

Вече е заснето и видеото към песента, от тандема Люси Иларионов/Йордан Петков. С тях Анелия работи за втори път след като те създадоха мултимедийното й интро за турнето "Планета Дерби 2007".

От "Пайнер" потвърдиха раздялата на певицата с Токича.

"Малко са хората като Анелия и Гергана, които работят със строго определен екип при нас, наистина. Но от друга страна, няма феодални зависимости към определни автори и продуценти. Това, че Анелия спира да работи с Токича, трябва да се тълкува като опит за намиране на едно ново музикално аз. Тя е била и си остава изпълнител на "Пайнер". Да речем, че започва да търси друго ниво на развитие и по-различно звучене. Няма драми, най-малкото лични", коментира ситуацията PR-ът на димитровградската компания Любомир Костадинов.

В каталога на сформираната от Токича "Пайнер Про Мюзик" остава само един артист - Гергана. Подобно на Анелия, тя също е 100 % негов маркетингов продукт.

До началото на това лято продуцентът имаше три поп фолк звезди. След като записа с вещата му намеса последния си албум "Самотна стая", Емилия обаче се върна отново при откривателя си Митко Петров.

Решението на Анелия да смени "творческия климат" се приема преобладаващо позитивно от феновете, твърди вестник "Монитор".

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички