ДесиСлава ще пее на церемонията Playmate Of The Year 2009


ДесиСлава ще пее на церемонията Playmate Of The Year 2009

5592

Най-горещите избори на годината - "Playmate Of The Year", ще се състоят в неделя, 19 юли. На тях ще се пее ДесиСлава.

България ще определи своята следваща най-сексапилна жена на годината под ръководството на Ники Кънчев и Део на церемония в "Rainbow Plaza" в столицата.

12-е претендентки за момиче на "Playboy" 2009 ще дефилират в два кръга. В първия ще бъдат облечени във вечерни рокли, а във втория - ще носят специални бански на "Еврофутбол", предизвикващи публиката с надпис "Влез в играта" .

Конкурсът ще се излъчва на живо по "Нова Телевизия". Зрителите могат да гласуват и определят чрез есемес следващата "Miss Playmate".

Един от тях ще спечели мотор на "Suzuki", ще бъдат раздадени и два ай-фона, както и система за домашно кино с 40"-ов плазмен телевизор.

Между кръговете за доброто настроение на гостите и зрителите ще се погрижат момичетата от балет "M-Dance", а поп-фолк певицата ДесиСлава ще изпълни песни от последния си албум.

Освен от зрителите, претендентките ще бъдат оценявани и от жури, в чиито състав ще се включат и водещата Гала, поп-фолк певицата Алисия и актрисата Диана Любенова.

Победителката ще си тръгне с нов "Ford Fiesta", а за нейните подгласнички са предвидени екскурзия в чужбина, бижута и ваучер на стойност 10 000 лв. от пластичния хирург Ангел Енчев.

Безмилостната битка е от 22.30 ч. на живо по "Нова Телевизия".

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички