DJ Дамян и Ваня на гости в Станция Нова


DJ Дамян и Ваня на гости в Станция Нова

8336

DJ Дамян и Ваня ще гостуват в рубриката "Отчаяни съпруги" на "Станция Нова" по "Нова телевизия" утре.

Освен изпълнителите на "Котето", са поканени и поп-фолк певицата ДесиСлава, която ще представи своя нов клип, и гадателката Гюкчен, известна от "Шоуто на Иван и Андрей". Тя ще довери една лична история, издадоха от екипа на предаването.

"Ателието на "Отчаяните съпруги" ще продължи с ценни съвети за абитуриентите и това как да се преобразят, за да изживеят един приказен бал. В царството на гримовете ще се насладим на следващата зашеметяваща визия с професионален грим, този път на момиче с кестенява коса.

"Най-добрата майка" ще разкаже историята на Гергана, която става майка на 16, а дъщеря й е най-красивото момиче в Самоков.

"Станция Нова" започва с "Рулетка" точно в 10.00 ч. При Витомир Саръиванов ще гостува заместник-председателят на Народното събрание Екатерина Михайлова, а темата на разговора е за силата на жените в политиката. Валерия Велева този път ще бъде "По пантофи" с министъра на културата Вежди Рашидов за разговор, обявен като "Между изкуството и властта".

В епизод 31 на "Съдебен спор" темата е "Заведението на братовчед ми", а истината и този път ще отсъди съдия Искра Онцова. Ищцата Валерия Николова е завела иск срещу свой братовчед заради заведение, което се намира в неговата къща. Ответникът Николай Маринов се представлява от служебен защитник – Жельо Желев, който оспорва иска.

Интервюто на Нана с Деляна Маринова, по-известна като Джуджи от "На кафе", започва в 15. 45 ч.

В класацията "Последно 10" ще бъдат представени най-актуалните светски двойки.

Коментатори ще бъдат журналистът Светослав Пинтев и "Мис България" 2010 Ромина Андонова.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички