Kosheen - една от най-успешните формации на британската електронна сцена, пристига по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за концерт в столичния клуб Joy Station от 20.00 ч. на 17 октомври.

Датата е част от голямото турне, празнуващо 25-ата годишнина на групата. Тя избухна още с дебютния си албум - платиненият "Resist" (2001) и с хита "Hide U". Последваха още много хитове, албуми в Топ 10 на Обединеното кралство, челни места в музикалните класации и много награди из цяла Европа.

Групата грабна феновете с уникалната си комбинация от дръм-ен-бейс ритми, съчетани с едно по-традиционно композиране и изпълняване на песните, плюс интересни текстове и магнетично сценично присъствие на вокалистката и текстописец Шиан Евънс. Извоюваха си и репутацията като едни от най-емблематичните за жанра изпълнители на живо.

След няколко успешни студийни албума Kosheen направи дълга пауза от турнета. Шиан Евънс насочи енергията си в това да обнови изцяло шоуто на живо и да достигне нови нива на страст, дълбочина и съвършенство. В резултат на това бандата се завърна с пълна сила през 2019 г., излизайки като хедлайнър на безброй британски и европейски фестивали и събития от световна класа. Оттогава Kosheen са изнесли някои от най-добрите си концерти, изпълнявайки вълнуващи, страстни и мощни сетове.

След като през 2021 г. Kosheen отпразнуваха на сцена 20 години от емблематичния си първи запис с Resist 20th Anniversary Tour, през тази година са на мащабно турне, за да отпразнуват своите 25 години музика. Сетът включва най-добрите парчета от цялата им кариера, а маршрутът – за наша радост – минава и през София.

На 17 октомври 2024 г. в клуб Joy Station ще приветстваме Шиан Евънс и колегите ѝ в едно завладяващо, енергизиращо шоу, което съчетава по особен начин интензивността на музиката с уникалното присъствие и харизма на изпълнителите.

Билетите са в продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини "На тъмно"), касите на магазини "Фантастико", както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от:

- 60 лв. за правостоящи до деня на концерта
- 80 лв. за седящи в обособена VIP-зона
- 70 лв. за правостоящи в деня на концерта

Деца до 10-годишна възраст влизат без билет, но с придружител.