Набиращата все по-голяма популярност поредица от партита Българизъм става на половин година.

Както MySound.bg е обръщал внимание, събитието се провежда тридиционно в столичния клуб Lifehouse.

Шестото поредно издание, организирано от Gosh и Stein, е от 23.30 ч. довечера.  

Този път вечерта ще започне с warm up от Fartech преди госта Петър (Petar).

Вход - 5 лв.

Петър Георгиев, познат на публиката като Petar, е роден в София през 1979. В детските му години неговите музикални инереси са далеч от електронните стилове. Запознава се с техното преди около 8 години благодарение на имена като Cox, Krome и Miss Monika. Но истинската любов към електронната музика пламва с компилацията "The Underground Sound Оf Madrid" 03.

Първата му среща с професионална техника се случва след шеговито предложение от страна на негов приятел. След три часова борба с различните бутони, Петър започва да усеща химията между себе си и танцуващите хора. Именно това е преломният момент в музикалния му живот. Следват седем години, в които се стреми да улавя енергията на хаус музиката и да я предава на хората. "Не е мода, или поза. Нито музикални жанрове или определени клубове. Само музиката и хората – това е всичко, което има значение", споделя диджеят.

Неговият стил към днешна дата варира между тек хаус и прогресив, развивани на изявите му в различни клубове в София и страната.

Един от последните му сетове беше в клуб "Елемент" миналия месец.