Рокаджията Денис Ризов от Ахат признава чистосърдечно, че не почита Сирни Заговезни, въпреки че има "толкова много идиоти в живота му, че има територия за прощаване".

"Имайки предвид що за хора са, въобще не смятам, че трябва да си хабя енергията да се занимаваш с тях, камо ли да им искаш прошка. Бившият съпруг на любовната гургулица Наталия Симеонова е категоричен, че двамата няма какво да си прощават защото взаимоотошенията им са уточнени отдавна.

На съвсем другата крайност е певицата Ани Лозанова, която не дочаква Сирни Заговезни, за да прости на някого, а го прави автоматично след прегрешението, защото не е злопаметен човек.

Тя самата би поискала прошка от майка си, защото осъзнава, че невинаги оценява какво тя прави за нея. Според хората, от които Ани мисли да иска опрощение утре, е неин добър тайнствен приятел с псевдоним Доктор Ивъл, с когото се познават от 4 години. Той е човекът, който й помага във всичко, включително и концертната дейност, и планират скоро да организират фестивал.

Именно от него би поискала прошка, защото невинаги оценява колко много й помага той, обелязва "Стандарт".