Парти по случай рождения ден на Мартин Гор (Martin L. Gore) ще се състои в новооткрития столичен клуб "4 стаи" утре, 23 юли.

Душата на британската група Депеш Мод (Depeche Mode), русокосият виртуоз с китарата, човекът, написал цялата музика и текстове на бандата и вдъхновил няколко поколения музиканти, ще бъде почетен със специално празненство от българските си фенове.

Зад пулта ще застане DJ MO. (Invitro Booking), който ще забавлява гостите с музика от цялостното творчество на прочутата формация и самостоятелните албуми на Гор. Ще слушаме само оригинални албумни и сингъл записи, затова се пригответе за една голяма доза Депеш Мод - само за дайхард фенове, обясни DJ MO., чийто лейбъл Invitro Booking е в основата на импровизирания рожден ден. Мартин Гор е роден в Basildon, Есекс, на 23 юли 1961.

Събитието ще започне в 20 ч. с плейлист от по-бавни и некомерсиални песни. Приемат се рикуести по всяко време до края на празненството. Носете танцовите обувки! Ако има вдъхновени сладкари, могат да сготвят една-две депешарски торти, приканиха организаторите.

Вход - 5 лв.

За повече информация пишете в страницата на партито във Фейсбуук. Резервации на мобилен 0884372596.

Това е първа изява на DJ MO. в клуб "4 стаи".

Той се намира на улица "Ангел Кънчев" 1, етаж 2, до бившия клуб Escape.

Отявлен депешар, DJ MO. почете и рождения ден на фронтмена Дейв Гахан(Dave Gahan) през май.