След грандиозния концерт на "Фондацията празнува 10 години около света" в зала 1 на НДК през април, ето че супергрупата се стяга да зарадва и феновете си в някои от големите градове на България.

Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изпълнят едни от най-обичаните български песни на поколения българи в летните театри на Варна на 19 юни, на 20 юли в Бургас и на 6 август в Античния театър в Пловдив.

Специални гости на славната банда това лято ще бъдат Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р. и Момчил от тандема Дони и Момчил. От Фондацията разкриват, че се очаква и други български звезди ще се присъединят към тях на откритите сцени в различните градове.

Последният голям концерт на Фондацията беше в края на април при напълно разпродадена зала, пълна с хиляди пеещи и танцуващи щастливи хора. Без съмнение атмосферата и настроението това лято под открито небе ще бъдат на ниво с всички тези страхотни музиканти на сцената.

Билети за концертите се продават в системата на Ticketportal.bg и на касите в театрите по градове. Могат да бъдат закупени още от книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна. 

Началото на събитията е от 20.00 ч.