Гуен Стефани (Gwen Stefani) храни малкия си син с уникален прибор, информираха световните агенции.

Вторият наследник от нейния брак с фронтмена на Буш - Гевин Росдейл, поема дажбите от сребърна лъжица, която струва 4 хиляди долара. Посудата с марка "Кром Харст"- специален подарък от групата й Ноу Даут (No Doubt), е инкрустирана с диаманти.

Зума Неста Рок Росдейл, който се роди в края на август, успявал и да поиграе с кухненския аксесоар, когато необезспокоен се докопал до него, по думите на собствената му майка.

"Гуен изключително цени тази вещ - първо, защото й е подарък, а и тъй като тя самата едва ли би си позволила харч за подобна лъжица", обаждат дружки на вокалистката.

Семейството пусна снимка на Гуен и Зума в официалния сайт на Ноу Даут - за свободен достъп. Първовачално певицата и Гевин туриха контра на звездите, които продават първите фотографии със своите бебета срещу баснословни цени на булевардната преса.

На купон в Холивуд послучай Хелоуин обаче репортери на таблоидите все пак успяха да нащракат малкия в обятията на мама и осуетиха намеренията на фамилията.

Но омерзените Гуен и Гевин им го върнаха, стопирайки тяхната меркантилност, като предоставиха кадъра безплатно в нета няколко часа по-късно.