След новината, че големите Black Eyed Peas избраха Breeze Fest 2023 в България за единствена точка в Югоизточна Европа от световното си турне,  феновете вече имат нов повод за нетърпеливо очакване, съобщиха организаторите BPM Events.

Специално за събитието ще пристигне звездата на руската и украинска сцена Иван Дорн. Хитовете му са слушани и споделяни милиони пъти в музикалните платформи, което го налага като емблема на модерния поп. Миксирайки го с електронна музика и фънк, Дорн неколкократно печели приз за най-добър изпълнител и за артист с най-добър концерт на живо. Дори само това обещава неповторимо музикално изживяване, по време на проявата, но организаторите добавят и още изкушаващи имена в афиша.

На 22 юли, на две сцени с безкомпромисно звучене ще излязат още Дара, група Молец, Папи Ханс, Керана и Мила Роберт. Най-горещите български звезди също ще зарадват феновете с безапелационните си хитове, а музикалната селекция и мащабът на фестивала дават заявка Breeze Fest Burgas бъде едно от забележителните морски събития.

Освен с изключителния си мейнстрийм мащаб събитието се отличава и със своята уникална социална концепция. Екипът на феста предвижда специален, но не и отделен достъп за хора в неравностойно положение, за да могат те пълноценно и без ограничения да изживеят случващото се.

BPM Events приемат за своя мисия възпитанието на добър музикален вкус и толерантна фестивална култура в подрастващите и затова дават възможността деца без родители да са част от публиката и да усетят магията от музиката на живо.

Breeze Fest Burgas

Билети на: bilet.bgeventimepaygo.bg