Black Eyed Peas ще разтърсят Бургас, организаторите обявиха кастинг за хост на хитовата американска група


Black Eyed Peas ще разтърсят Бургас, организаторите обявиха кастинг за хост на хитовата американска група

1649

Burgas Breeze Fest е новото име в българския фестивален живот със силна заявка да се превърне в едно от най-големите морски събития за годината.

Още със своето първо издание то успя да привлече култови имена от световния музикален бизнес и да нареди 22 юли сред най-очакваните дати това лято. Емблематичната американска хип-хоп и поп банда Black Eyed Peas ще изнесе своя първи концерт в рамките на световното си турне само в България, а изобщо за Югоизточна Европа. Очаква се засилен интерес и от съседни държави. Фенове от Турция, Гърция и Румъния вече стискат своите билети.

Публиката има шанс да чуе както най-новите парчета на Black Eyed Peas, така и култовите им хитове, оглавили световните класации, сред които "Pump It",  "Where Is Тhe Love?" и "I Gotta Feeling". Предстоящият концерт обещава да събере стотици български и международни фенове и да бъде наелектризиращо изживяване с типичната смесица от хип-хоп и поп музиката на Black Eyed Peas. Те ще излязат на сцената на Burgas Breeze Fest в пълния си алфа състав, а към него ще се присъедини и музикалното бижу J.Rey Soul. Певицата, която ще бъде под прожекторите заедно с will.i.am, Taboo и аpl.de.ap, е филипинската перла на екипа. Бързо след първите си изяви за групата тя става едно от най-разпознаваемите музикални лица в световен мащаб. Определено има защо -J. Rey Soul, какъвто е артистичният псевдоним на Jessica Reynoso, е само на 25 години, но с огромен музикален опит зад гърба си. През 2018 г. тя е финалист в предаването "The Voice: Philippines", където е в отбора на атрактивния член на Black Eyed Peas аpl.de.ap. Още щом я чува за пръв път, рапърът се обръща на треньорския стол и с възхита от гласовите ѝ възможности я приема в своя тим. През същата година J. Rey Soul се присъединява неофициално към бандата, след като става ясно, че титулярната певица Fergie желае да се отдаде на майчинство. През 2019 година J. Rey Soul е поканена като вокалист в световното турне на Black Eyed Peas, а малко по-късно излиза и общата ѝ песен с групата "Mamacita". Горещият хит светкавично достига до челните места на чартовете по света и затвърждава J. Rey Soul като официален член на състава в очите на меломаните. "Mamacita", "Pump It", "Simply Тhe Best" и още от големите хитове на Black Eyed Peas, както и свежите песни от новия им албум, ще звучат на живо само на 22 юли у нас - на пристанището в Бургас.

Слоганът на събитието е: "Breeze Fest сбъдва мечти!". В съзвучие с него организаторите предоставят възможност на най-запалените фенове не само да влязат "в кухнята" на фестивала и да усетят бекстейдж емоцията, но и да бъдат близо до своите музикални идоли. Късметлията ще бъде определен чрез кастинг за хост на Black Eyed Peas. На 22 юли, един от участниците ще има неповторимия шанс да бъде домакин на Black Eyed Peas, да прекара време със своите любимци и да е в центъра на събитието. "Хостът (домакинът) е един от най-важните хора във фестивалния тим – разказват организаторите - Той посреща и изпраща звездите и техния екип. Той е лицето на фестивала. Поведението и начинът на общуване на хоста е това, което гостите помнят. Хостовете и тяхното отношение през целия престой донякъде определя и дали големи звезди като Black Eyed Peas биха се върнали в отново". На Фейсбук страницата на фестивала https://www.facebook.com/breezefestival са обявени условията, на които трябва да отговарят кандидатите. Търсят се търсят мотивирани личности, желаещи да хванат фестивалната вълна и да бъдат част от вълнуващото приключение. Финалното решение за това кой ще бъде избраният, ще вземат феновете на Burgas Breeze Fest, които ще гласуват за най-подходящата кандидатура.

Музикалната сензация Молец ще излезе непосредствено преди хедлайнърите на пристанището в Бургас.    

Събитието се организира от емблематичните столични заведения "Бар Петък" и Club PM, обединили сили в BPM Events. Брандът работи в партньорство с утвърдени международни промоутъри, между които световнодоказалият се български музикален продуцент B-OK. В екипа на организаторите влиза и основателят на Spirit Оf Burgas Иван Вълков.

BPM Events е член на сдружението на промоутърите в България "Сцена Музика", а концертът на Black Eyed Peas е едва първото от серия събития, които ще зарадват меломаните у нас.

Повече подробности вижте на: Black Eyed Peas Live - Burgas Breeze Fest - 22.07.2023 | Facebook

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички