Красивата белгийка от гръцки произход Катерине (Katerine Avgoustakis) е една от новите сензации на европейската поп сцена.

Бившата консултантка в магазин за плюшени играчки сега присъства в "Топ 20" на почти всички чартове на Стария континент с хитовата си преработка на "Ayo Technology" от репертоара на Джъстин Тимбърлейк (Justin Timbеrlake) и Фифти Сент (50 Cent).

(Гледай видеоклипа тук: http://www.youtube.com/watch?v=hU4eMj23Aa8 )

Секси изпълнението на чаровната девойка е напът да стане по-популярно от оригиналната версия на песента, след като в нейния вариант са включени съблазнителни латино китари, които, съчетани с женствения й глас, пленяват аудиторията навсякъде по света.

Иначе Катерине е със статут на една от големите звезди в Белгия, след като през 2005 спечели изданието на местното шоу "Star Academy". През 2006 си тръгна с две статуетки от престижните "TMF Аwards" – за най-добра певица и най-добър поп изпълнител.

Година по-късно пък се впусна в нова авантюра – състезанието “Stars On Ice”, в което спечели второто място.

През 2007 договорът на певицата с "Universal" изтече и тя подписа с независимия лейбъл "Mostiko" – ход, който определя като “най-разумното нещо, което съм правила в живота си”.

Последваха няколко големи хита в денс стил, като благодарение на новата й компания, за певицата работеха едни от най-големите имена в жанра. Международният успех на чаровната белгийка обаче дойде именно с кавъра на "Ayo Technology" (достигнал #1 в Полша), в който Катерине успява да разгърне до голяма степен женственото си очарование и впечатляващ секси тембър.

Песента "Ayo Technology" бе издадена и у нас и попадна ексклузивно в саундтрака на лято 2009 – компилацията "Super Summer Hits" 2009.