Коцето Калки не отрече слуха, че съвсем наскоро е станал баща на дете, което обаче не е от съпругата му Жозефина.

Музикантът бе събеседник в студиото на Марк О’Селски оная вечер.

"Не мога да говоря за личните си неща пред толкова хора и затова ще го запазя в тайна, която ще ти споделя след предаването", лаконично заяви певецът, като нито отрече, нито потвърди упорития слух, с което остави съмнения.
 
"Има два начина да се постигне дълъг и успешен брак като нашия. Единият е жената да държи мъжа си на много дълго въже, а другият е да му извади сърцето и да го постави в стъкленица", пошегува се Калки, чиято съпруга е кардиолог.
 
Коцето заедно с Медикус ще вземат участие в първия национален кънтри фестивал на националния хиподрум в Банкя на 14 и 15 май. През лятото се очаква да излезе и филмът "Конан Варварина" с участието на Калки, където той играе ролята на главатар на престъпна банда. "Във филма направо няма да можете да ме познаете, защото героят ми е целият в белези и е много грозен", разказа пеещият зъболекар и актьор и допълни, че напоследък са му предложили вече няколко роли на лошото момче.

Група Мастило подкрепи българската музика в кампанията на Марк О’Селски в същото предаване. Те изпълниха последния си хит "До края", чийто клип тръгва по телевизиите още от следващата седмица.

Вики и Десо призоваха зрителите да стискат палци на Поли Генова за "Евровизия" и смело пожелаха на нашето момиче да стигне до края, завоювайки първото място в конкурса.

Цялото участие на Коцето Калки и Мастило - тук:

http://play.novatv.bg/play/246824/?autostart=true