Само седмица след като представи своя дебютен сингъл от дългоочаквания нов албум - "Charm School", звездното шведско поп дуо Роксет (Roxette) се завръща и с видео.

Българската ТВ премиера на клипа към "She’s Got Nothing On (But Тhe Radio)" ще се състои в централната емисия на "Календар" по "Нова телевизия" от 19.00 часа днес.

"Charm School" излиза у нас на 11 февруари от "Анимато Мюзик"/ EMI с медийната подкрепа на радио FM+.

След 25 години на световна слава и над 70 милиона продадени албума, Роксет са отново в светлината на прожекторите. Това се случва десет години след издаването на последния им студиен проект "Room Service".

Както MySound.bg извести, Пер и Мари ще се изявят  за първи път у нас на столичния стадион "Георги Аспарухов" на 29 май.

"Charm School" съдържа 12 песни е обещава да е "нов класически Роксет", заричат се спецове. Сингълът "She’s Got Nothing On (But The Radio)", написан тази есен, е показатален за звученето на проекта. Целият албум предлага всичко онова, заради което Роксет се превърнаха в една от най-въртяните поп групи по радиото: запомнящи се, даже залепващи мелодии, страстно изпълнение, чувство за хумор и, разбира се, уникален микс между гласовете на Мари Фредриксон и Пер Гесле.

Албумът е записан в Южна Швеция и Стокхолм с Кларънс Йоферман и Кростофер Лундквист като продуценти (заедно с Пер и Мари).

Билети за шоуто на Роксет у нас все още могат да бъдат закупени за трибуните на сектор "А" на цени между 80 и 100 лв.