След двугодишна пауза, традиционният новогодишен концерт "Сцена под звездите", който Столична община организира, се завръща и за първи път ще бъде реализиран съвместно с bTV.

Събитието ще започне на столичния пл. "Княз Александър I" в 20.00 часа на 31 декември, а зрителите ще могат да проследят спектакъла на живо в ефира на bTV от 22.30 часа.

Концертът, с който ще изпратим старата и посрещнем новата 2023 г., обещава различно и незабравимо изживяване в нов мащабен формат и с изпълнения изцяло на живо. DJ Dimmy ще даде старт на събитието в 20.00 ч. Главни действащи лица от 22.30 часа ще бъдат Обичайните заподозрени, които ще представят своите емблематични песни заедно с музикалните таланти от "Гласът на България". Водещи ще са любимите лица от ефира на bTV Натали Трифонова и Николаос Цитиридис. Пряко от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров. Фолклорен ансамбъл Горна Баня към народното читалище "Пробуда - 1926" в полунощ ще поведе присъстващите за празнични хора́. Финал на концерта ще постави музикалната селекция, поверена отново на DJ Dimmy.

Богатата и интересна новогодишна програма, която ще предложат bTV и Столична община, гарантира незабравимо преживяване както за присъстващите, така и за зрителите пред екрана. С това партньорство bTV Media Group за пореден път затвърждава стратегията си да създава висококачествена и мащабна продукция и да развива и подкрепя своите таланти. В същото време групата предлага вълнуващо и уникално изживяване за публиката и зрителите, които търсят забавление, настроение и хубава музика в празничната нощ.

Традиционният празничен концерт на открито е част от Календара на културните събития на Столичната община.

Входът е свободен.