Сцена под звездите


Сцена под звездите

4160

"Сцена под звездите" - традиционният новогодишен концерт на БНТ и Столичната община, отново ще се състои на площад "Александър I" в нощта на 31 декември срещу 1 януари.

Това е и една от най-гледаните програми в новогодишната вечер, защото е на живо и се излъчва пряко от обществената телевизия.

Водещи на празничното шоу ще са Мария Андонова, известна от "Здравето отблизо" по БНТ, и актьорът Стефан Щерев. На сцената ще се качат изпълнители от всички жанрове. Сред участниците са Маргарита Хранова, Любо Киров, Стефан Вълдобев с групата си  Обичайните заподозрени, Калин Вельов с формацията си Тумбаито, DJ Ray Bon.  Синът на Михаил Белчев - Константин, ще представи песни от дебютния си албум "Свръхдоза любов".

ДесиСлава ще пее фолклорна музика, на сцената ще са и духовият оркестър Карандила и ансамбъл Чинари. Танцовите изпълнения ще са от балет Веда Джуниър. Новогодишният концерт, който започва в 22.00 ч и ще продължи и след полунощ, ще бъде излъчен на живо и по БНТ 1 и по "БНТ Свят". Преди това - от 18.00 ч., ще бъде показан концерт с участието на Симфоничния оркестър на БНР, Щурците, ФСБ, Сигнал, Фактор, Тангра, Конкурент, Диана Експрес, Импулс, Б.Т.Р., Милена, D2 и Ревю.  В 1.00 ч. след полунощ ще гледате Марая Кери, Рики Мартин и Ангъс Сакис в "Световните музикални награди" 2014.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички