Новото видео на германското женско трио Монроуз (Monrose) – “Strike The Match”, тръгва ексклузивно по телевизия "MAD" от днес – 23 юли.

Горещият видеоклип ще можем да гледаме цели 12 дни – от 23 юли до 3 август включително.

Момичетата, със сензационно успешен първи албум (“Temptation” (2006) - 400 000 продадени копия) и счупилият рекордите втори диск “Strictly Physical” (2007), не се нуждаят от повече почивка и се завръщат с ново предложение - “Strike The Match”.

Това е първият сингъл от новия албум на бандата, който предстои да излезе в България тази година.

Песента неотлъчно следва амбициозната цел, която Монроуз са си поставили още от сформирането си като група – с всеки  следващ сингъл да гонят все по-високо ниво в звученето, визията и елегантния си стил.
 
Съвсем наскоро триото - Баха Казил, Менди Каписто и Сена Гюемур, грабна престижната награда "Comet" за най-добра песен на 2007 за парчето “Hot Summer”. Това се случи на тазгодишната церемонията по връчване на годишните музикални награди на телевизионния канал "Viva".

Сега на талантливите красавици им предстои да „подпалят” и това лято с „кибритено” предложение, което съвсем успешно може да се конкурира със западните продукции от подобен тип.