Преслава е на корицата на декемврийския брой на списание "АННА Клуб".

Ето и повече информация за изданието от екипа му:

"Ако трябва да се опише новия брой с една дума, то тя е ”Красивият”. Корицата, впечатляващата фотосесия и любопитното интервю отредихме на най-актуалната фолк дива в момента – Преслава. От звездата на "Пайнер Мюзик" ще разбереш свободно ли е сърцето й и дали се чувства късметлийка в живота. Самата тя ще ти даде отговор дали ”Не  е ангел” или е ”От добрите момичета”.

В този брой отбелязваме и 10-годишния творчески юбилей на уникалната певица Кали и чаровната Вики от група Мастило. Двете атрактивни дами разказват за всичко, което са постигнали и не са успели да постигнат за последната декада.

Намерили сме място и за шестте чаровници от двете нови дамски формации Какао и Сахара.

С толкова много атрактивни представителки на нежния пол няма как да не поставим до тях и един достоен мъж. Затова и поканихме за наш гост един от най-обичаните актьори – Кръстю Лафазанов. Популярното лице на тв шоуто ”Комиците” разказва на какво се смее и дали е способен да проявява самоирония.

Както подобава на едно декемврийско издание, сме се постарали за теб да не остане нищо скрито, свързано с коледните празници по света и у нас. Ще разбереш още как да приемаш подаръците по най-подходящия начин, какво да направиш, за да се сбъднат твоите желания в празничната нощ и къде трябва да пътешестваш в зависимост от зодията си."