Reach Visulas също ще погрижат за безупречния коледен музикален дух на тазгодишния Solar Christmas.

Както е известно, трационното коледно мегапарти, организирано от клуб "Ялта", ще се състои в столичната зала "Арена Армеец" на 27 декември.

Заедно с Maceo Plex, Miguel Campbell, Miss Kittin и Shall Ocin публиката ще  забавлява и Reach Visuals, проект, познат на родните ценители на електронния саунд от Великденското издание на Sоlar. Най-добрият виджей екип на електронната сцена в света ще се включи в преобразяването на "Арена Армеец" на 27 декември. Шоуто, както винаги, ще бъде с впечатляваща визия и звук, като специално за Solar Christmas 2014 е взета и последно поколение саундсистема L-Acoustics.

Тази година събитието залага на цялото разнообразие на електронната сцена. Ще прозвучи пленителна смес от техно, електро, хаус и фънк в лицето на Maceo Plex, познат като Maetrik от рейв ерата на 90-те. Заедно с него идва и Shall Ocin, с когото са част от лейбъла ELLUM. Той ще обогати мисията на Maceo с още качествен грууви саунд. Ударна доза хаус ще забърка Miguel Campbell, а атрактивната Miss Kittin, която освен като DJane, влиза в ролята на певица, текстописец и продуцент, ще слее дъб, електро поп и jacking house.

Билети за Solar Christmas 2014- в мрежата на Eventim и клуб "Ялта".