Теди Кацарова ще се омъжва повторно.

"Много съм щастлива след развода. И вторият ми брак ще е с чужденец", призна изпълнителката пред в. "Шоу" на 29 март, след промоцията на фотографската си изложба със снимки, направени в Швеция и България.

Изявата, наречена "Мост между две култури", бе с благотворителна цел - да се съберат средства за лечение на изпадналия в будна кома Илиан.

"Съпругът ми страдаше от ревност, не издържах", казва рожденичката.

"Да тръгнем оттук, че всеки човек сам избира пътя си. Нашите с Макс се кръстосаха. Споделихме почти 9 години съвместен живот, но накрая пътищата ни се разделиха", доверява певицата.

От първия ден на брака й с Макс имало много завист, пресата пък не спряла да тръби, че се развеждат. А това "колективно мислене" в тази посока, което според езотериците е магия, много вероятно било довело до тази развръзка.

"Макс много ми помагаше, но в бракове като нашия, когато единият е повече под светлината на прожекторите, другият се чувства малко или много в неговата сянка. Без да иска се усеща изолиран и страда от това. Предполагам, че Макс се е чувствал точно по този начин. Това е въпрос на усещане, макар и да не е било правилно. По тази причина мога да кажа, че имах пълна свобода. Такава, че да отворя сърцето си и без страх да бъда себе си. Макс ревнуваше, когато пускаха мои снимки в пресата. Дразнеше се, че искам да пребивавам повече време в България, а той не обичаше много да бъде тук. Поради това и повечето пъти идвах насам сама. Това беше потискащо. Аз съм изключително свободолюбива, дейна, дисциплинирана, но и мното чувствителна. Същевременно съм максималист в работата си и изисквам това и от другите. Всичките тези неща накуп вътрешно ме измъчваха. Буквално ме разпъваха на кръст", казва певицата.

Тя не крие, че е затрупана от предложения и има много ухажори. "При това не само от Турция", пояснява дъщерята на Силвия Кацарова, визирайки Мерт Кълъч.

"Да, бих се омъжила отново за чужденец, но при условие, че ще живеем в България", споделя Теди.

Майката на болния Илиан се свързала с нея чрез много близка приятелка - Снежи.

"Това съвпадна с идеята ми за изложба. И така - двете неща се съчетаха. Нищо не става случайно. Важното е да прочетем знаците", обобщава изпълнителката.