Тони Томова поскъпва с една година днес.

Певицата ще посрещне рождения си ден с чисто ново порше и още по-горещ актуален клип. През деня тя ще почерпи в студиото на режисьора Иван Любенов, където все още се монтира последната й видеопродукция. А вечерта русокосата варненка събира най-близките си приятели в ресторант „Никовата къща” във вилната зона на морската столица.

Броени дни преди личния си празник изпълнителката на хита „Нощните реклами” си подари чисто ново порше, което побърза да увековечи във видеото на най-новата си песен „Лунна пътека” (музика и текст Красен Петков, аранжимент Красимир Илиев). Освен луксозната кола, тя сама подкара и още по-скъпа яхта в красивия залив край Варна.

„Баща ми беше капитан на кораб 40 години, така че това не ми е непознато. Доволна съм, че се получи много хубав клип – три дни снимахме, имаме около час и половина заснет материал, от който подбираме най-доброто в 3-минутното филмче”, обясни темпераментната дама.

За рождения си ден тя не очаква специални подаръци.

„Много обичам червени рози, така че с такива цветя най-вече могат да ме зарадват. Не държа на материалното, важен е жестът”, казва още Тони Томова.

Лунна пътека” е пилотният сингъл към предстоящия нов албум на певицата, който трябва да се появи на музикалния пазар в началото на ноември.

През лятото модерното ар-ен-би парче бе издадено на самостоятелен диск заедно с баладата „Ябълката на греха”.

С настоящите морски кадри Тони иска да пренесе за почитателите на хубавата българска музика горещия летен сезон в идващите хладни есенни и зимни дни.
 
Продуцент на целия проект е композиторът Красен Петков. Издава „Cool Sound” с подкрепата на музикалния интернет портал BGestrada.com.

В сайта певицата е предоставила на феновете си за свободно теглене двете си най-нови песни.