Мишо Шамара, оркестър Карандила и Станислав Яневски са поредните гости в предаването "В джаза събота вечер" от 22.30 по ьTV.

Варненският рапър ще разкаже в шоуто за звезди, музика и забавление за хип-хоп кариерата на децата си и кога да очакваме новите парчета на сина му. Също така ще разкрие любопитни подробности за дуетите си с DMX и Снууп Дог (Snoop Dog), как и срещу колко хип-хоп звездите отвъд океана са се съгласили да запишат песни с него.

Зрителите ще разберат какво е мнението на Шамара за Азис и кое е най-не секси нещото, което Мишо е виждал. Ще бъдат свидетели и на първите опити на Вили Сечкова в рапа!

Станислав Яневски е втори гост на водещата. Стан, известен с ролята си на Виктор Крум в култовата поредица "Хари Потър", ще разбие спекулациите за своята сексуална ориентация. Младият актьор ще разкаже още за приятелството си с Евгени Минчев и за своята кариера в Холивуд.

Ще стане ясно и защо след като е работил с режисьори като Куентин Тарантино например, е решил да се снима и в клиповете на Сашка Васева и Галена, както и какво послание изпрати лично Хари Потър на своя приятел Виктор Крум.

Оркестър Карандила ще поздрави зрителите с неповторим чалга-джаз-фюжън по случай Банго Васил – ромската Нова година, за финал.