Виртуозният китарист, композитор и фюжън музикант Влатко Стефановски пристига със своето трио в София, за да представи новия си албум "Taftalidze Shuffle".

Един от най-талантливите европейски китаристи ще се качи за първи път в компанията на Иван Кукич – бас китара и сина си Ян Стефановски – барабани на сцената в Sofia Live Club от 21.00 часа тази събота, 26 март.

След като Влатко създава триото с младите музиканти в началото на 2019 година, започват да концертират и изнасят над 50 гига из цяла Европа. На 26 март идват в България за първи път в този формат, а софийската публика ще има възможността първа да се докосне до най-новата музика на македонската формация.

Освен пиесите от албума "Taftalidze Shuffle", ще прозвучи и музиката от всички солови албуми на Влатко Стефановски. За него британският вестник The Independent написа: "Китаристът Влатко Стефановски е изключителен! Неговата лирична есктравагантност и жизнерадостност лесно го отделят от общия китарен фон".

Билети за промоцията на новия албум на Влатко Стефановски трио могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 30 лева, на място ще струват 40 лева.