Легенди на поп музиката ще пеят по време на вечерта за десетото юбилейно издание на годишните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн 2020, съобщава "ВИП Комюникейшън".

Галата ще се състои в столичния хотел "Маринела" на 30 септември. Звездата от хитовите формати "Като две капки вода", Dancing Stars и други Коцето Калки ще пее заедно с половинката си Мартина, представяйки проекта Kalki's Family.
 
Калки е познат на широката публика в България като основател на група Медикус, като актьор в култови спектакли и филми ("Jesus Christ Superstar", "Мисия Лондон", "Секс, наркотици и рок-ен-рол"). Инициатор е на "Еверест концерт" - най-високия концерт в света, регистриран през 1996 г. в "Гинес". Неговата съпруга Мартина Табакова е виртуозен пианист, от голям музикантски род, лауреат на международни отличия. От няколко години успешно партнира на Калки и във вокалните изпълнения. Към тях отскоро се присъедини и синеокият им чаровен син Теди, ученик в Националното музикално училище в София. Тази година те издават новия си албум "Great Love Duets" със световни любовни дуети.

По време на церемонията призьорите ще пеят и танцуват с вечните хитове на българската естрада и с вечната красавица на поп сцената Джина Иванова от Трамвай № 5. Джина е носителка на десетки национални и международни награди.

Вечерта, която ще отличи лидерите в строителния бранш, ще завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на SOS Детски селища България.  Сметката за кампанията "Строителните Оскари в подкрепа на "SOS Детски селища България" е  BG48RZBB91551000365058, а събраните средства ще бъдат обявени по време на събитието.  

Водещи на церемонията ще бъдат журналистите Патриция Кирилова и Васил Мавриков, чиято звезда изгря с любимото предаване на милиони зрители "Господари на ефира".