Премиера на новите клипове на Hammerfall, Dark Tranquillity, Nightwish и Tesseract предстои в аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 15 септември.

Това е първият епизод на аудио-визуалното шоу след неговата ваканция.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Dave Mustaine (Megadeth) (вляво на снимката с водещия) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Bleed From Within за българските си фенове. Още: две нови концертни изпълнения на Skid Row и репортаж от френския фестивал Hellfest.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Lamb Оf God, ще видят как State Оf Mine правят кавър на Coolio, класическата песен ще бъде на Sepultura, в Exotic ще бъдат представени Blizzard Hunter, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Molotov в България през 2008 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Marilyn Manson, Stratovarius, Papa Roach, Behemoth, Jinjer, Jerry Cantrell, Орендъ, Nasty и Bryan Adams също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.    

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация може да последвате "Фрактура" във Фейсбук:
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show