Ясни са всички групи, които ще свирят на голямата сцена в афиша на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024.

Както MySound.bg писа, събитието предстои между 12 и 14 юли. Наред с хедлайнърите Deep Purple, Mr.Big и Accept, ще ударят още 13 световни банди. Последните две групи, които се включват, ще са в последния ден. Това са The Silent Wedding и Soundtruck. Екипът на фестивала вече работи и по програмата за малката сцена.

Хеви метъл бандата The Silent Wedding е създадена през 2008 година. Първият ѝ албум "Livin Experiments" е издаден през 2013 г., мастериран от Michael "Miro" Rodenberg (Kamelot, Edguy, Rhapsody и др.) в германското Gate Studios. Бандата е свирила с Maiden United в две минитурнета в Нидерландия и Белгия, както и с Threshold в турнето им European Journey за 19 концерта.  

Soundtruck също е основана през 2008 година. Тя е сред най-известните южняшки рок групи в Гърция в момента. Бързо става известна благодарение на звука и енергията, с които музикантите излизат на сцената. Имат два албума.

Фестивалът в Долината на виното тази година съвпада и с финала на Европейското първенство по футбол, който е на 14 юли. Специално за този мач ще бъде изграден екран, за да могат феновете на футбола да не пропуснат кой ще стане шампион, но също така и да се наслаждават на любимата си рок музика.

Цени на билетите:

- Тридневен – 180 лв.
- Еднодневен за 12 юли с хедлайнър Accept – 120 лв. 
- Еднодневен за 13 юли с хедлайнър Mr.Big – 120 лв. 
- Еднодневен за 14 юли с хедлайнър Deep Purple – 120 лв.

Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, "Технополис" и "Български пощи".

Деца до 12 години влизат без билет.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley: https://midalidarerock.bg