Група Sevi обяви датите от предстоящото си европейско турне, което носи името на последния албум на бандата - "Genesis".

България, Италия, Белгия, Англия, Швейцария и Сърбия са спирките до момента, а групата обещава да добави още дати до края на годината.

"Много се вълнуваме от предстоящите срещи с феновете. Работим усилено, за да дадем най-доброто от себе си и да представим новия албум "Genesis" на живо", споделят от бандата.

Sevi ще бъдат част и от програмата на много фестивали в страната и зад граница. Както MySound.bg вече съобщи, групата ще стъпи на голямата сцена на шотландския Winter Storm Festival, Planet Rockstock, Англия, италианския международен фестивал в Лоано. В България предстои да ги видим на сцената на Hills Оf Rock, Рок фест Кнежа, Green Rock Fest Русе и други.

Предстоят и няколко съвместни участия с Johnny Gioeli в България и концерт с Hardline в Швейцария през септември, където родните музиканти ще стъпят за втори път на легендарната сцена на Z7 Konzertfabrik Hall.

В края на март, Sevi издадоха новото видео "World That Doesn’t Fit", с което представиха новите членове в състава на бандата – Stone Angel и Петър Петров. Клипът успешно си проправи път в интернет пространството, като натрупа 230 хиляди гледания за по-малко от два месеца. Песента бе обявена за шедьовъра на албума от списанията Metal Hammer - Испания и немското Pixx666.

Подробности за датите и билетите за предстоящите дати - в официалния сайт на бандата или в социалните канали www.seviband.com