Група Sevi представя новия си албум "Genesis" на живо в София на 9 ноември


Група Sevi представя новия си албум "Genesis" на живо в София на 9 ноември

1238

Родната банда Sevi ще представи дългоочаквания от феновете си четвърти студиен албум "Genesis" с голям концерт в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 9 ноември.

Музикантите гъделичкат любопитството на своите почитатели вече две години и половина с предпремиерните сингли "Shattered", "Dark Knight", "Hate You" и дуетната балада с Johnny Gioeli "Drowning".

От групата са подготвили още 7 композиции, които ще оформят 11-траковия плейлист на "Genesis". Музикантите определят албума като много личен и емоционален. Обясняват: "Genesis" е отражение на всички емоции, чувства и въпроси, които ни вълнуват през последните три години. 11 истории за живота, любовта, героите, приятелите, реалността и илюзията, ценностите и търсенето на смисъла".

Освен Johnny Gioeli, специално участие в диска взимат финландският барабанист Mirka Rantanen (Circus Оf Rock), италианският барабанист Enrico Valente, мултиинструменталистката Alexandra Zerner и други. По оформлението на звука бандата работи с продуцентите Marco Barusso и Kane Churko (продуцент на сингъла "Hate You").

Специални гости на събитието са гласът на Торнадо и Кикимора - Ники Здравков и DJ Антон Христов (Sugar DJ’S).

Световната премиера на "Genesis" е планирана за 11 ноември, когато албумът ще бъде достъпен в YouTube, Spotify и всички останали платформи за музика.

Билетите за концерта вече са в продажба в мрежата на Eventim. Първите 30 са на цена от 20 лева. След изчерпването на early bird билетите, цената ще бъде 25 лева. В деня на премиерата и на вход - 35 лева.

Sofia Live Club ще отвори врати в 20.00 ч.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/769920848268432

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички