Щастливи сме, че шоуто на Pain (на снимката) със специален гост Ensiferum и съпорт бандите Eleine и Ryujin се радва на огромен интерес в България, което е страхотен комплимент за четирите групи.

Благодарим ви за доверието - подчертават организаторите на събитието "София Мюзик Ентърпрайсис" и споделят: "Както пожелахте, така и ще се случи! Концертът на 31 октомври, обявен за клуб Mixtape 5, се мести на широко в зала "Христо Ботев". Там на разположение ще бъдат голяма мърчъндайз зона и няколко бара.

Мениджмънтът на групите също одобрява тази промяна. Техническият им екип обещава да се погрижи за страхотен звук и шоу на новата локация.

График за вечерта:

18.00 ч. – Отварят вратите
18.30 ч. – Ryujin
19.10 ч. – Eleine
20.05 ч. – Ensiferum
21.20 ч – Pain
22.50 ч. – Очакван край на шоуто

Билети все още могат да бъдат закупени в мрежата Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини "На тъмно"), както и онлайн на www.sme.bilet.bg. Цената им до деня на концерта е 70 лв., а на 31 октомври се променя на 80 лв., като ще се продават и на място, на касата в залата. Билетите, закупени за клуб Mixtape 5, ще важат и за зала "Христо Ботев" без да е необходима презаверка.

Деца до 10-годишна възраст влизат без билет, но с придружител.

Снимка: painworldwide.com/band