Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път беше ЛИЧНО от нашия приятел Галин Беличовски - китарна пушка, композитор, аранжор, продуцент и лидер на Ван Гейлън бенд (Van Galen Band) (VGB). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛЕН ЕКЗЕМПЛЯР от диска "Project 13" на българо-американската група. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой популярен български изпълнител звучи в песента "What's Real", включена в "Project 13"?  

Пишете на ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Van Galen Band

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 02.00 ч. на 14 септември, събота.

Успех на всички!*

Както подсказва заглавието, "Project 13" е тринайсети студиен албум в дискографията на формацията, която неотдавна увеличи номинациите си за "Грами" от 5 на 7.  

Анонсиран уж за поява в края на миналата година, неговата официална презентация по света и у нас се състоя през май, тъкмо навреме като за предстоящите промискуитетни бесове на лятото. Той е първи след дългосвирещия запис "2020-а - Vision" и по традиция съдържа 9 парчета, сред които и три инструментала. 

Колективът е в оптималния си състав: Галин Беличовски, неговата съпруга Жаки Бел (кийборди, вокал), певецът и хармоникар Стивън "Трип" Питс, член на групата от 2007 година, на барабаните е Марк Търнър, плътната струна опъва Стив Джон, на перкусиите се вихри Барнет Лий. Ако бъдат прибавени и гостите,  дружината излиза мултинационална не само по линия на музикантите в основния ѝ състав. Все изпълнители - певци или инструменталисти, които не търпят предварително поставена летва нито за стиловете, нито за славата. Румен Лозанов - кийбордист на Фактор, Атанас Атанасов (Кикимора), Рик Джей, Трина Ди, Гюнтер Ной и Джон Тери.  Няма как да не бъде откроен барабанистът Петър Петров - Шушу, когото свързваме с бандите Клиърленд, Импулс и Подиум бенд, забележителният басист и композитор Румен Спасов от Златни струни, Сигнал и Карамел и Ненчо Балабанов. Така също - варненката Галя Георгиева. Саундът е доста по-различен от индивидуалните творби на Гальо - последната от които "Armageddon", чиято премиера се състоя през 2021 г. Звученето на формацията по принцип е класически рок, хард-ен-хеви и блус, поднесени обаче в експериментална и модерна комбинация - извън клишетата. Сега надграждат - хем прогресарски, хем с много jumpin' sound.

Те са си те, ама по-различни, интригуващи и многоцветни.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.