МУЗИКАУТОР и Националният студентски дом поставят новото начало на Младежки конкурс за нова песен


МУЗИКАУТОР и Националният студентски дом поставят новото начало на Младежки конкурс за нова песен

968

МУЗИКАУТОР и Националният студентски дом поставят новото начало на Младежки конкурс за нова песен.

За участие могат да кандидатстват всички музиканти със своите авторски песни, като поне един от авторите или съавторите трябва да е под 30-годишна възраст.

Форматът предвижда конкурсна и свободна концертна програма в рамките на три дни (13, 14 и 15 февруари 2024 г.) на емблематичната сцена на Националния студентски домСофия.

Изпълненията ще бъдат оценявани от утвърдени професионалисти в сферата на музиката, които ще предоставят полезна обратна връзка и съвети за подкрепа и творческо развитие на младите автори. Освен възможност за творческа изява, конкурсът предвижда призови и поощрителни награди.

Идеята е форумът не само да насърчи индивидуалния талант, но и да създаде музикална общност, в която жанровото многообразие и творчество се ценят. Желанието е фестивалът да стане традиция, която привлича вниманието и участието на млади артисти от цялата страна.

Всички, които желаят да участват, могат да се запознаят с регламента и формуляра за регистрация на:

go.musicautor.org/musicfestival

МУЗИКАУТОР е член на Международната конфедерация на дружествата на композитори и автори (CISAC) от 1993 г., на Международното бюро на авторските дружества, управляващи правата за механичен запис и възпроизвеждане (BIEM) от 1996 г., а от 2018 година и на Европейската група на дружествата на композитори и автори GESAC
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички