Най-мащабното концертно шоу на Графа тръгва на лятно турне


Най-мащабното концертно шоу на Графа тръгва на лятно турне

1253

Това лято Влади АмповГрафа обещава да подари неповторими музикални преживявания на феновете си в пет български града.

Любимата звезда ще пренесе емоцията в страната с турне на световно ниво реалност. Актуалното шоу на Графа, подготвяно близо година и представено на националния стадион "Васил Левски" миналата есен, ще зарадва феновете в България. Откриващият концерт е в летния театър на Стара Загора на 28 юни, следват Русе – 18 юли (Летен театър при Военен клуб), в летните театри във Варна и Бургас Графа ще пее съответно на 28 и 30 юли, а закриващото шоу е в Античния театър, Пловдив, на 11 август.

За да подгреят голямото шоу в Стара Загора пристигат младежите от Junior Band. Атрактивният духов оркестър нашумя след успешни участия в телевизионни продукции и благодарение на огромния талант на музикантите в него. След тях на сцената ще излязат Борислав Бояджиев-Борче – ударни, Александър Обретенов- бас, Мирослав Иванов-китари и Венцислав Трифонов - духови, беквокалистите от ЛаТиДа, танцьорите от RiО Crew и звездата на вечерта - Графа

Идеята за обиколката идва след грандиозния успех на най-голямото събитие в историята на поп музиката в България  – концертът на Графа на националния ни стадион през септември 2023 година. ПроКредит Банк сбъдна една мечта и превърна концерта в единствения с толкова многобройна публика на роден поп изпълнител. Екипът на Графа и на Банката работят с енергия месеци наред, за да представят неповторима продукция, която включва уникални сценични и мултимедийни решения, участие на най-добрите български музиканти, редица екологични инициативи, танцьори, перфектни звук и осветление. Отзвукът от събитието е мащабен, възхищението на посетителите личи от стотиците емоционални коментари в социалните мрежи, професионалните критици са дълбоко впечатлени от концерта.

Публиката на първия подобен природосъобразен концерт остави националния стадион чист. Естественият ход на събитията е положените усилия и постигнатия резултат да бъдат надградени, а публиката извън София да има възможността да гледа шоуто, създадено с  много любов, отдаденост и професионализъм.

В момента екипите работят за адаптацията му спрямо сцените в различните градове, но гарантират, че всички елементи от него ще бъдат запазени. Опазването на околната среда отново ще бъде приоритет и това ще превърне турнето в първото природосъобразно национално събитие.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.

Снимка: Борис Урумов

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички