Поли Генова с премиера на новия си албум и авторска колекция бижута с известен бранд


Поли Генова с премиера на новия си албум и авторска колекция бижута с известен бранд

1218

Поли Генова представи своя дългоочакван албум "Last Night" по време на ексклузивно събитие в София.

В пълния си блясък певицата показа за пръв път и авторската си колекция бижута, създадена в партньорство с известния бранд Goto Jewellery Аnd Diamonds и един от техните основни партньори – известен италиански дизайнер. Наречена "Goto by Poli Genova", колекцията е изцяло вдъхновена от уникалния и индивидуален стил на Поли и представя ръчно изработени бижута от 18-карата злато и диаманти.

"Развълнувана съм, че за пръв път мога да споделя тази дългоочаквана специална колекция, върху която работихме с екипа на Goto. Всяко едно бижу е уникално, създадено с огромна любов и е вдъхновено от личността ми и изкуството, което правя. Нямам търпение да видя тези съкровища да заблестят върху новите им притежатели!", сподели изпълнителката. Тя бе подкрепена от различни уважавани личности у нас, включително Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма в България. Иконата на българската музика Лили Иванова също беше сред поканените. По този повод тя сподели в социалните медии: "Благодаря на прекрасната певица Поли Генова за поканата, уважението и красивите цветя! С пожелание за много успехи!". Примата не успя да присъства, но изпрати на Поли букет от рози по повод премиерата.

Гости на събитието също бяха колеги и приятели на Поли, популярни личности от българския шоубизнес и представители на медиите. Сред тях бяха Влади Ампов-Графа, Люси Дяковска, Михаела Маринова, Вики Терзийска, Ники Кънчев, Максим Бехар, Георги Милков и други.

Песните от албума ще бъдат представени на живо в Pirotska 5 Event Center от 20.00 ч. на 16 ноември. "Last Night" събира едни от най-големите хитове на Поли през последните две години. Сред тях са и "Last Night" и "No More", които влязоха в Топ 3 на националната радиокласация за най-излъчвани български песни през 2021 година. В албума са и колаборациите ѝ "Тръгни навреме" с Любо Киров и летният хит "La Rumba" с чилийския изпълнител Родриго Ейс. В него феновете могат да чуят още "Help Me Out", "Give Me Your Love", "Недей да правиш така" и "Na Na". С този албум Поли отново демонстрира своя талант, творчество и страст към музиката, както на българската, така и на международната сцена.  "Last Night" вече е достъпен във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна.

Билетите за концерта са налични в мрежата на Eventim.

Албумът е реализиран с медийната подкрепа на БГ Радио и радио и телевизия City и се разпространява от Warner Music чрез "Орфей Мюзик".

Колекцията "Goto by Poli Genova" е резултат от интензивната работа на Поли Генова и екипа на Goto в продължение на две години. Изпълнителката лично се среща с дизайнера на бижута Джани Скаполатело, който тя и Goto избират заедно. Поли и Джани заедно измислят всеки детайл от селекцията бижута в ателието му в Неапол. Те носят посланието "Nata per brillare", или на български – "Родена да блести", което е отражение на многото образи на Поли. Не само като звезда на сцената, но и като майка, жена и бунтарско момиче, променящо стереотипи. Изпълнителката лично представя колекцията си в красива и нестандартна фотосесия, заснета от талантливия фотограф Мина Ангелова, чиито професионални постижения включват работа за световноизвестните марки Givenchy, L'Оréal, Make Up For Ever и други. Колекцията "Goto by Poli Genova" може да бъде разгледана в официалния сайт на Goto gotodiamond.it, както в основните им магазини в страната през следващите месеци като гостуваща колекция.

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Изпълнител е на №1 хитовете "Last Night", "No More", "Na Na" и други. Поли е един от най-успешните български участници на "Евровизия", като през 2016 г. печели престижното четвърто място. Песента "If Love Was А Crime", с която участва, се превръща в хит в Европа. През 2015 г. Поли Генова е водеща на финала на детската "Евровизия", проведен в България, с което става изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в БългарияX Factor и "Гласът на България".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички