По-добрата Коледа: Поли Генова с премиера на новия си албум в приказната обстановка на киноцентъра "Бояна"


По-добрата Коледа: Поли Генова с премиера на новия си албум в приказната обстановка на киноцентъра "Бояна"

2137

Поли Генова ще представи новия си албум "По-добрата Коледа" с грандиозен благотворителен коледен концерт в приказната обстановка на киноцентъра "Бояна" от 19.30 ч. на 20 ноември.

Специални гости на сцената на вълнуващото събитие ще бъдат Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея, с които Поли има дуети, както и актьорът Любо Нейков.Неповторимият формат на концерта ще потопи зрителите в магичната коледна Лапландия.

Дискът беше огласен от пилотния сингъл "Happy Face" и зареденото с настроение и положителни емоции видео към него. В клипа Поли е в комедийната роля на непохватна домакиня, която прави всичко възможно да се представи по най-добрия начин пред своите приятели, но все не ѝ се получава. Режисьор е Вито Бонев, а в ролята на приятелите на изпълнителката, в клипа участва "нейното музикално семейство", както тя ги нарича - музикантите, с които всеки път излиза на сцената.

"По-добрата Коледа" е проектът, който с години се мечтае, осмисля и оформя в главите на мен и на екипа ми. Отне ни време, за да успеем да подготвим и поднесем на всички вас този специален и много емоционален музикален букет от прекрасни композиции и текстове. Щастлива съм, че най-сетне публиката може да надникне в коледния ни проект и да усети с каква любов и отдаденост с екипа работим по него. Вълнувам се за всичко, което предстои, и нямам търпение да представим целия албум на живо на 20 ноември, в киноцентър Бояна!",сподели хитовата вокалистка.

Билети за магичното изживяване могат да бъдат закупени онлайн на EpayGo или на касите на EasyPay в цялата страна.

Концертът ще се проведе под патронажа на посолството на Финландия в България, а всички приходи от продажбата на билети ще бъдат дарени на сдружение "Операция: Плюшено Мече", което подкрепя развитието на талантливи деца и младежи в неравностойно положение. 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички