Аудио-визуален спектакъл с Tеrra и Sunrise във Военния клуб


Аудио-визуален спектакъл с Tеrra и Sunrise във Военния клуб

281

Eдна от най-емблематичните локации в СофияВоенният клуб, ще отвори вратите си за грандиозно аудио-визуално шоу, което ще преобрази нощния живот в столицата от 22.00 часа на 26 октомври.

Събитието, в чиято основа са Sunrise и локалните протагонисти на мисията "качествен нощен живот у нас" – Terra, ще събере музикални и визуални артисти за незабравимо сетивно изживяване.

В главната роля зад пулта ще бъде легендарният Rhadoo, пионер на румънския минимъл. Той е известен със своите сетове на големи фестивали, сред които Sunwaves, Time Warp и Awakenings, където представя музикални изживявания с продължителност над 8 часа. Rhadoo изигра ключова роля в развитието на румънския минимъл. Неговите изпълнения често се описват като "пътуване в изкривена вселена от интелигентни звуци."

Към него ще се присъединят Elia Nafzger от Лондон, редовен гост в клуб Fabric, където споделя сцената с някои от най-известните имена в електронната музика. Българският талант Factuaw ще открие нощта с изтънчен микс от минималистични ритми и дълбоки бас линии, който ще зададе тона на предстоящото музикално пътешествие.

Визуалното изкуство ще бъде в ръцете на румънеца Dreamrec, който ще вдъхне живот на величествените стени във Военния клуб чрез завладяващи визуални абстракции.

Пригответе се за събитие, което ще остане в историята на нощния живот в София, споделят организаторите.

Билети може да намерите чрез този линк.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички