Холандецът с руска кръв Makcim завърта на Surrcasm Night


Холандецът с руска кръв Makcim завърта на Surrcasm Night

3287

Makcim е специален гост на поредното издание от серията Surrcasm Night.

Събитието ще се състои в Yalta Club Jr. утре, а в лайн-ъп-а за вечерта са още Tony Boogs и Bosha. Верни на специфичните си музикални разбирания, те ще се изявят съответно преди и след хедлайнъра.

Поставихме си за цел през настоящата година да разнообразим нашите гости с няколко чуждестранни имена и сега изпълняваме обещанието си, коментират от организацията, която отбеляза третия си рожден бурно през изминалия месец.

Makcim пристига съдействието на Off The Record. Холандецът с руска кръв е популярен с няколко издания за Remote Area и участия в редица авторитетни събития (Awakenings, Voltt, 5 Days Off и други), където споделя обща сцена с уважавани представители на електронната сцена (справка bit.ly/makcim-on-RA). Това би било достатъчно да предизвиква интереса ни. Но когато си припомним предишните му гостувания в България или си пуснем някой от сетовете му, осъзнаваме, че нескритото ни задоволство се дължи по-скоро на страстта му към винила и способността му да смесва така, сякаш парчетата са създадени едно за друго - диджеят наистина умее да разказва музикални истории, припомнят родни почитатели на електронния саунд.

Вход: 10 лв.

Още подробности за събитието и артистите - на:

www.facebook.com/surrcasm

http://soundcloud.com/makcim

http://soundcloud.com/tonuyboogs

http://soundcloud.com/bosha

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички